Till Perstorps startsida

Spela Instrument

Fyll i beskrivning av bilden

Vill du spela något instrument, kan du välja på något av följande:

”Akustisk gitarr, Elbas, Elgitarr, Trummor, Fiol, Nyckelharpa, Piano, Klarinett, Saxofon, Tvärflöjt och Gruppundervisning fiol (5-8 år)

För att kunna spela ett instrument, måste du ha det hemma så att du kan öva mellan lektionerna. När man övar kontinuerligt går man framåt och det blir inspirerande och roligt att spela!

Nu finns också chansen för små barn, 5-8 år, att i grupp få fiolundervisning. Här spelar vi fiol med metodiken från Suzukimetoden och folkmusiken som grund.

- Föräldrar är välkomna att vara med och spela tillsammans med sina barn. Ju yngre barnen är, desto viktigare är det att föräldrarna är med! Det är jätteroligt att spela tillsammans, säger kulturskolechef Gunilla Rönnberg.

Barn i 5-6 års ålder kan också anmäla sig till att börja spela piano enligt Suzukimetoden. Här är föräldramedverkan obligatorisk. Undervisningen börjar med en föräldrakurs i 6 veckor där föräldrarna lär sig grunder i pianospel. Sedan är föräldrarna med på lektionen och antecknar vad barnen har i läxa, och fungerar sedan som hemmalärare under resten av veckan.
Här finns chansen för föräldrar och barn att göra en aktivitet tillsammans!

 


Onsdagar 15.30-16.00

På musikskolan kan ni sätta upp lappar på anslagstavlan, om ni vill sälja något instrument, och finns intresse av att köpa ett instrument kan ni se om något annonseras på anslagstavlan.
Observera att musikskolan inte vet något om kvaliteten eller priset på dessa instrument.

Välkommen med din anmälan

Senast uppdaterad: 2017-11-21

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här