Till Perstorps startsida

Rosenhill

Fyll i beskrivning av bilden


 Vecka 43

Måndag 22 Oktober

Lunch: Köttfärsås med pasta

Dessert: Björnbärskräm

Tisdag 23 Oktober

Lunch: Stekt panerad spättfilé med remouladsås, kokt potatis, grönsaker och citron

Dessert: Solskenssoppa

Onsdag 24 Oktober

Lunch: Kycklinggryta med rotfrukter, potatis och ris

Dessert: Ananasbit med vispgrädde

Torsdag 25 Oktober

Lunch: Högsbosoppa . Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Päronkaka med grädde

Fredag 26 Oktober

Lunch: Skånsk kalops med morötter och kokt potatis. Tillbehör: Rödbetor

Dessert: Päronkaka med grädde

Lördag 27 Oktober

Lunch: Panerad sejrygg med stuvad spenat och kokt potatis

Dessert: Körsbärskräm

Söndag 28 Oktober

Lunch: Plommonspäckad fläskkarré med sås, potatis och grönsaker.

Tillbehör: Äppelmos

Dessert: Citronfromage

 

 Vecka 44

Måndag 29 Oktober

Lunch: Biff Lindström med sås, potatis och bukettgrönsaker

Dessert: Äppelkräm

Tisdag 30 Oktober

Lunch: Panerad fisk med kall sås, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Chokladpudding med grädde

Onsdag 31 Oktober

Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och potatis

Dessert: Aprikoskräm

Torsdag 1 November

Lunch: Cowboysoppa: Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Himmelsk höstkaka

Fredag 2 November

Lunch: Pytt Bellman med stekt ägg. Tillbehör: Rödbetor

Dessert: Ägglikörmouse

Lördag 3 November

Lunch: Lax med dillhollandaisesås, kokt potatis och ärtor

Dessert: Bakelse

Söndag 4 November

Lunch: Stek med gräddsås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Gelé

Dessert: Brylépudding med karamellsås

 

 Vecka 45

Måndag 5 November

Lunch: Kokt sej med dillsås, potatis och romanabönor

Dessert: Päronkräm

Tisdag 6 November

Lunch: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och grönsaker.
Tillbehör: Lingon

Dessert: Citronfromage

Onsdag 7 November

Lunch: Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker

Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskier

Torsdag 8 November

Lunch: Kycklingsoppa med rotfrukter. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Kokospäron med grädde

Fredag 9 November

Lunch: Höstgryta med potatis och grönsaker

Dessert: Skogsbärskräm

Lördag 10 November

Lunch: Stekt kalkonbröst med gräddsås, potatis, rödkål och brysselkål.

Tillbehör: Gelé

Dessert: Skånsk äppelkaka med vaniljsås

Söndag 11 Novmber

Lunch: Rimmad oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och morotsmix

Dessert: Farsdagsbaklse

Text

Senast uppdaterad: 2018-10-23

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här