Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Rosenhill

Fyll i beskrivning av bilden

 

 Vecka 4

Måndag 20 Januari

Lunch: Korv Stroganoff med potatis,ris och grönsaker

Dessert: Skogsbärskräm

Tisdag 21 Januari

Lunch: Stekt flundra med remouladsås, citron, kokt potatis och grönsaker

Dessert: Marinerad fruktsallad med grädde

Onsdag 22 Januari

Lunch: Spagetti med köttfärssås och grönsaker

Dessert: Blåbärssoppa med skorpa

Torsdag 23 Januari

Lunch: Ärtsoppa med fläsk

Dessert: Pannkakor med grädde. Tillbehör: Sylt

Fredag 24 Januari

Lunch: Apelsinkyckling med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Aprikoskräm

Lördag 25 januari

Lunch: Persiljejärpar med gräddsås, potatis och grönsaker

Dessert: Mandarinklyftor med grädde

Söndag 26 Januari

Lunch: Skånsk kalops med morötter och kokt potatis. Tillbehör: Rödbetor

Dessert: Lingonfromage med grädde


 Vecka 5

Måndag 27 Januari

Lunch: Lunchkorv med rotfruktsgratäng

Dessert: Drottningkräm

Tisdag 28 Januari

Lunch: Kokt sej rygg med dillsås, potatis och haricotsverts

Dessert: Chokladpudding med grädde

Onsdag 29 Januari

Lunch: Stekt fläsk med bruna bönor och potatis

Dessert: Nyponsoppa med skorpa

Torsdag 30 Januari

Lunch: Högsbosoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Ostkaka med grädde. Tillbehör: sylt

Fredag 31 Januari

Lunch: Marockansk gryta med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Rabarber och jordgubbskompott

Lördag 1 Februari

Lunch: Pytt Bellman med stekt ägg. Tillbehör: Rödbetor

Dessert: Jordgubbsmousse

Söndag 2 Februari

Lunch: Slottsstek med gräddsås, potatis och blomkål. Tillbehör: Gelé

Dessert: Inkokta marinerade päron med vaniljvisp


 Vecka 6

Måndag 3 Februari

Lunch: Stekt falukorv med stuvade grönsaker och potatis

Dessert: Hallonkräm

Tisdag 4 Februari

Lunch: Panerad sej rygg med stuvad spenat och potatis

Dessert: Citronfromage

Onsdag 5 Februari

Lunch: Köttfärslimpa med sås, potatis, grönsaker och pressgurka

Dessert: Fruktkräm

Torsdag 6 Februari

Lunch: Hedvigsoppa. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Ugnsbakade äppelklyftor med kardemummagrädde

Fredag 7 Februari

Lunch: Schnitzel med bearnaisesås, klyftpotatis och grönsaker

Dessert: Nyponsoppa med skorpa

Lördag 8 Februari

Lunch: Fiskpudding med skirat smör, potatis och ärtor

Dessert: Blåbärskräm

Söndag 9 Februari

Lunch: Helstekt kotlett med gräddsås, potatis och bukettgrönsaker. Tillbehör: Vinbärsgelé

Dessert: Brylépudding med karamellsås

 

 Vecka 7

Måndag 10 Februari

Lunch: Wienerkorv med potatismos och grönsaker

Dessert: Aprikoskräm

Tisdag 11 Februari

Lunch: Kokt sej med äggsås, potatis och romanabönor

Dessert: Chokladpudding med grädde

Onsdag 12 Februari

Lunch: Kålpudding med sås, potatis och grönsaker. Tillbehör: Lingon

Dessert: Fruktcocktail och grädde

Torsdag 13 Februari

Lunch: Tomatsoppa med basilikakräm. Tillbehör: Bröd och pålägg

Dessert: Hallon och blåbärspaj med vaniljsås

Fredag 14 Februari

Lunch: Apelsinkyckling med potatis, ris och grönsaker

Dessert: Bakelse

Lördag 15 Februari

Lunch: Rotmos med rimmad fläskbog

Dessert: Äppelkräm

Söndag 16 Februari

Lunch: Dillkött med kokt potatis och bukettgrönsaker

Dessert: Lingonfromage med grädde



















Text

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram