Till Perstorps startsida

PERSTORP.SE

Brukarundersökning funktionshinder görs under hösten

Fyll i beskrivning av bilden

Under september och oktober genomförs en nationell brukarundersökning inom funktionshinderområdet.

Samtliga brukare med insatser inom kommunens LSS- och socialpsykiatriverksamheter erbjuds delta i en enkätundersökning för kvalitetsutvärdering av verksamheterna.

Det är frivilligt att delta och alla svar är anonyma. Enkäten är framtagen i samråd med kommuner, privata aktörer, forskare och brukare.

Enkäten genomförs på dator, surfplatta eller smart telefon. Om enkäten skrivs ut och brukaren svarar på papper, skall svaren ändå rapporteras in i Pict-o-stat. Brukaren svarar självständigt eller med hjälp av en oberoende frågeassistent. Företrädare eller anhöriga ska inte hjälpa till att svara på frågorna.     

Frågorna är utformade med bild- ljud- och talstöd.

Enkäten innehåller sju till åtta frågor och tar några minuter att besvara. Analysen kommer senare att finnas tillgängliga på den offentliga sajten Kolada som är en databas med statistik över kommuner och landsting.

Resultatet från brukarundersökningen presenteras i kommun- och landstingsdatabasen Kolada senast i januari 2019. Resultatet redovisas per fråga på kommun, verksamhetsområdes- och enhetsnivå (om fler svarande än fem finns). 

Syftet är att resultaten efter enkätsvaren ska kunna visa på områden och delar där man är nöjd eller mindre nöjd och där verksamheterna kan utveckla och förändra insatserna i ett systematiskt förbättringsarbete.

Mer information finns på SKL:S webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad: 2018-09-10

Dela detta innehåll

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Torget 1

284 31 Perstorp


Hitta hit

 

Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp

 

Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post

 

Öppettider reception/växel

Måndag-torsdag, 08.00-16.30

Fredag, 08.00-15.00

Lunchstängt 12.00-13.00


FÖLJ oss här