Till Perstorps startsida
Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Multiarena på Centralskolan invigd

Fyll i beskrivning av bilden

Det började som ett förslag från elvrådet för två år sedan.
Nu är Multiarenan på Centralskolan invigd

Höstdagjämningen till ära samlades cirka 540 elever på Centralskolan tillsammans med personal och inbjudna gäster för att inviga den 20x30 meter stora Multiarenan som placerats på grusytan som tidigare använts som fotbollsplan.

Multiarenan, där det bland annat går att åka rollerblades, spela fotboll, landhockey och basket, budgeterades till en halvmiljon kronor. En budget som höll.
- Det känns mycket bra att arenan är klar. Den öppnar upp möjligheter. Inte bara för idrottslärarna som kan använda konceptet i undervisningen utan även för allmänheten som också kan använda den, säger rektor Andreas Mårtensson.

Själva invigningen sköttes helt av elevrådet på CT:
- Vi vill tacka alla inblandade som varit med och byggt arenan. Det började som ett förslag från elevrådet för två år sedan och vi är glada att man lyssnat på våra önskemål.

Efter fanfar på saxofon hördes ljudliga applåder och arenan förkunnades som invigd. Spontant sprang elever in på banan och började leka, spela basket och ta sig upp på målburar. Det senare uppskattades dock inte riktigt av skolpersonalen som bad eleverna klättra ner.
Men kanske uppstod ett nytt användningsområde av Multiarenan där och då: Parkour-en sport där det gäller att ta sig mellan hinder på ett smidigt och snabbt sätt.

Multiarena invigd vid Centralskolan

Senast uppdaterad: