Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Händelserikt på bibliotek och bad

Fyll i beskrivning av bilden

Hösten är här på riktigt. Lövens färger är vackert skiftande.
Umgås du med planer för de närmaste dagarna finns det att göra såväl på bibliotek och bad.

Lördag den 14 oktober klockan 11 föreläser perstorparen Vranin Muriqi på biblioteket om psykisk ohälsa via personlig utveckling och känslointelligens. Fri entré.

Samma dag arrangerar dessutom KK Karpen Länk till annan webbplats. simtävling på Ugglebadet. Ta chansen och se framtidens simmare i aktion. Notera samtidigt att badet, med anledning av tävlingen, håller stängt.

Måndag 16 oktober arrangeras ytterligare en föreläsning på biblioteket. Temat för kvällen är "Mammutens återkomst". Skulle du vilja se mammutar i Sibiriens vildmark igen, eller stöta på en uroxe under löprundan? Hur skulle det kännas att stå inför en livs levande dinosaurie?

Torill Kornfeldt är biolog, vetenskapsjournalist och författare från Perstorp. Hon har i flera år arbetat för Sveriges Radio och Dagens Nyheter men är idag frilansare. Mammutens återkomst är hennes första bok där hon försöker ta reda på om det verkligen är möjligt att återskapa utdöda arter och vad deras återuppståndelse kan komma att betyda. Fri entré. Biljett hämtas på biblioteket.

Senast uppdaterad: