Matdistribution
Vecka 20
Alternativ 2: Fläspannkaka
Måndag
Köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås
Äppelsoppa med kardemumma
Tisdag
Stekt sill med skirat smör och potatismos
Ägglikörmousse
Onsdag
Portergryta med kokt potatis
Päronkaka
Torsdag
Ärtsoppa med fläsk, serveras med smörgås
Pannkaka med sylt
Fredag
Panerad fisk med potatis och kall sås med rödlök och örter
Mannagrynskaka med saftsås
Lördag
Kålpudding med kokt potatis och gräddsås
Äppelkompott med kanel
Söndag
Pannbiff med stek lök, skysås och kokt potatis
Rabarberkräm
Vecka 21
Alternativ 2: Köttfärssås och pasta
Måndag
Rosmarinstekt kycklingfilé med kokt potatis och äppelcidersås
Citronkladdkaka
Tisdag
Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis
Skogsbärskaka
Onsdag
Husets stek med smörslungade morötter, kokt potatis och gräddsås
Saftig blåbärsruta
Torsdag
Spenatsoppa, serveras med smörgås
Pannkaka med sylt
Fredag
Smörkokt fisk med kokt potatis samt ägg och persiljesås
Mangosoppa
Lördag
Mouhamads pasta med ost och broccolisås
Kökets mousse
Söndag
Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
Kökets kaka
Vecka 22
Alternativ 2: Potatisbullar med bacon
Måndag
Kökets val
Vaniljyoghurt med blåbär och kakcrunch
Tisdag
Sprödbakad fisk med kokt potatis och dillmajonäs
Pannacotta med bärkompott
Onsdag
Kalops med rostade rödbetor och kokt potatis
Kaneläpplen med vaniljsås
Torsdag
Minestronesoppa, serveras med smörgås
Pannkaka med sylt
Fredag
Pasta med tonfisksås
Konserverad frukt med grädde
Lördag
Kokt korv med potatismos och senapssås
Bärkräm
Söndag
Biff Lindström med potatis och gräddsås
Kökets kaka