Du är här:

Aktiviteter & tematräffar

Familjen Hus tema hösten 2019


Med anledning av Corona pandemin så är Öppna Förskolan inomhus stängd tills vidare.

Men......

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Från och med Vecka 15 startar vi Öppna förskolans uteverksamhet. Föräldrar ansvarar själv för sina barn.


Måndagar: "Lekplatshäng" 9.00-12.00. Vi träffas på lekplatsen i parken vid Ica och leker, pysslar och sjunger tillsammans. Vi bjuder på lättare fika. Alla barn är välkomna.

Tisdagar; Välkomna på Babycafe ( 0-2 År) 9.00-12.00. Vi träffas på Öppna förskolans utegård och leker, sjunger/pysslar tillsammans. Syskon får givetvis följa med. Fika till självkostnadspris.

Onsdagar; VI leker i skogen från kl. 9.00 tills barnen blir trötta. I skogen finns det massor av roliga "leksaker". Vi springer, hoppar och klättrar, vi samlar löv och pinnar som vi gör fina konstverk av. Vi träffas på parkeringen vid Ugglebadet. Vi bjuder på lättare fika.

Torsdagar; Välkomna på Babycafe 9.00-12.00 ( 0-2 År) Syskon får givetvis följa med. Vi träffas och leker/ sjunger/ pysslar tillsammans på Öppna Förskolans utegård. Fika till självkosnadspris.

Torsdag; "Lekplatshäng" 13.00-16.00. Vi träffas på lekplatsen i parken vid Ica och leker, pysslar och sjunger tillsammans. Vi bjuder på lättare fika. Alla barn är välkomna.


Digital verksamhet (Träffar via teams)


* Grupp som riktar sig till utrikesfödda föräldrar. Vi träffas när det passar Er. Vi pratar om hur det är att vara föräldrar i Sverige, Vi visar hjärt och lungräddning på barn m.m. Vid intresse kontakta personalen på öppna förskolan, så skickar vi en inbjudan via mail.


Följ oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för aktuell information vecka för vecka.

Vid frågor kontakta Öppna förskolan på telefonnummer 0435-39238/ 073-4459079

För arabisk information ring 0435 - 39106 eller 0731-539851


       


                  

        


       Information finns även varje vecka på Facebook


Senast uppdaterad: