Till Perstorps startsida
Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Upplevelsevandring och rysarbio

Höstlovet avslutas kusligt och rysligt.
Intresserade barn från 7 år kan den 1 november delta i både upplevelsevandring och titta på rysarbio.

Halloween 1 november i Perstorp med upplevelsevandring och rysarbio

Upplevelsevandringen som pågår mellan klockan 18-21 (Obs! sista insläpp 20:15) utgår från Oderljungavägen 24, (dammen mitt emot Centralskola) . De som kommer (åldersgräns från 7 år) får träffa Grevinnan af Oderljungavägen och hjälpa henne att bli befriad från hennes orätta fängelsedom. Möt häxor, spöken, mumier och lös gåtor och uppdrag.

- Vi har ett glatt gäng volontärer bestående av både tjänstemän i kommunen, ideella föreningar och äldre ungdomar som går i våra kommunala skolor som ser till att arrangemanget kan genomföras, säger Josefine Svensson, teamledare för Mobila Teamet.

Deltagarna går vandringen i mindre grupper själva eller med en av närvarande guider. Guiderna följer även med om ni är under 11 år och inte har vårdnadshavare/förälder med. Notera att den som är under 11 år måste ha sin vårdnadshavare med sig eller en signerad medgivandeblankett från dina vårdnadshavare. Blanketterna finns att hämta på Ozvald eller biblioteket, fråga personalen. 

- Om du går rundan och löser uppdragen så säkrar du din plats på första parkett i biosalongen i aulan där vi visar en rysare senare under kvällen, berättar Josefine Svensson.

Filmen är rekommenderad från 16 år. Är du under 16 år måste du ha ett medgivande från dina vårdnadshavare/föräldrar annars får du inte titta på filmen. Blanketter finns att hämta på Ozvald och Biblioteket. Ta med ditt eget godis eller handla i kiosken på Ozvald. 
Tid: Insläpp 21.30 (filmen börjar 22.00) OBS! Inget insläpp efter 22.00Senast uppdaterad: