Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Antagningsprovspel för fotbollsprofil på Centralskolan

Perstorps kommun och Helsingborgs IF har inlett ett samarbete kring ett social- och fotbollsinriktat projekt som innefattar föreningsliv, företag och skola.
Välkommen på antagningsprovspel fredag 22 april klockan 12:00 du elev (tjej eller kille) som är född 2009 och som ska börja årskurs 7 höstterminen 22.

Anbtagnongsprovspel för fotbollsprofil på centralskolan ordnas 22 april på Uggleplanen, Perstorp

Perstorps kommun och Helsingborgs IF har inlett ett samarbete kring ett social- och fotbollsinriktat projekt som innefattar föreningsliv, företag och skola. Fredag 22 april ordnas antagningsprovspel för dig elev (tjej eller kille) född 2009 som ska börja årskurs 7 höstterminen 2022. Föranmälan krävs och görs genom att fylla i en blankett som kan laddas ner genom att klicka på bilden eller via länk i informationstexten nedan.

Starten är satt till höstterminen 2022 då fotboll som specialidrott införs på Centralskolan årskurs 7-9. Planen är att elever som går CT:s fotbollsprofil ska ha tre fotbollspass på schemat per vecka under ledning av HIF:s utbildade akademitränare.


Vad gäller för antagningsprovspelet?

Fredag 22 april klockan 12:00 hälsas du elev (tjej eller kille) som är född 2009 och som ska börja årskurs 7 höstterminen 22 välkommen till antagningsprovspel.
Notera att provspelet inte bara gäller elever från Perstorp utan även elever i andra kommuner är välkomna. Men viktigt att ha med sig är att det endast gäller elever som ska börja årkurs 7 höstterminen 2022.

Obs! Föranmälan krävs och görs genom att fylla i en blankett som kan laddas ner genom att klicka på den här länken Word, 102.9 kB, öppnas i nytt fönster.. Mejla den senast tisdag 19 april klockan 12.00 till: stefan.olsson@perstorp.se

Plats för spel: Uggleplanen, Perstorp (Ligger på Uggleområdet, Badvägen 1. Parkeringsmöjligheterna är goda på en stor gemensam p-plats för Ugglebadet, Ugglehallen och Padelhall).

Omklädning: Från klockan 11:30 erbjuds möjlighet till ombyte i Ugglehallen.

Ytterligare fakta: Syftet med projektet är att genom Helsingborgs IF och deras fotbollsverksamhet bidra till ökad integration och minskad segregation i samhället men även en höjd måluppfyllelse inom skolan. Samarbetet innefattar utöver det rent idrottsliga även en jämställdhetsfaktor. Avsikten är att platserna ska fördelas lika mellan tjejer och killar. Som ett led i samarbetet är tanken också att representanter från HIF regelbundet besöker Perstorps skolklasser årskurs 4-6 för att utbilda om betydelsen av rörelse, hälsa och kost.

Frågor: Besvaras av Stefan Olsson på telefon 0731-539805 eller e-post: stefan.olsson@perstorp.se

Välkommen och lycka till!

Senast uppdaterad: