Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Grattis från kommunen till årets studenter
på Perstorps Tekniska Gymnasium

Studenten 2020 var speciell. Studenten 2021 är det också på grund av den pågående pandemin.
Men det hindrade inte avgångseleverna på Perstorps Tekniska Gymnasium från att fira sin dag som sig bör med gemenskap, visselpipor, musik och sång.

Studenterna på Perstorps Tekniska Gymnasium samlade vid Persgården 11 juni 2021.

Eleverna i avgångsklasserna PGSM 23 och PGEA 3 på Perstorps Tekniska Gymnasium fotograferade utanför Persgården i samband med mingel och signering av varandras mössor. Perstorps kommun sällar sig till gratulanterna och önskar stort lycka till!

Nu är det slut på distansundervisning och digitala lektioner. Avgångseleverna på Perstorps Tekniska Gymnasium är klara med sin studier. Nu väntar nu äventyr!

Eleverna samlades vid lunchtid på Persgården för fotografering och signering av varandras mössor. Efter det och mingel gick sällskapet (personal och elever i avgångsklasserna PGSM 23 och PGEA3 som sammantaget kallas för P23) vidare till Stensmölla för en gemensam trerätters måltid inklusive tal och gratulationshälsningar (däribland en i videform från kommunfullmäktiges ordförande Håkan Abrahamsson) tillsammans med Perstorps koncernledning.

På frågan om vad eleverna tar med sig från tiden i Perstorp kommer tre ord spontant från flera håll:

- Kompetens, kamratskap och trivsel.

Själva utspringet äger rum vid 16:30-tiden och till skillnad mot 2020 då endast två inbjudna gäster per elev tilläts fick 2021-års studenter ha med sig fyra anhöriga per elev.

Årets avgångsklass på Perstorps Tekniska Gymnasium firade student som sig bör med sång, visselpipor, glädje och de obligatoriska papperstallrikarna med beskrivning av varje individ (exempelvis "Klassens svärmorsdröm och Klassens badälskare" som en medalj runt halsen.

Perstorps kommun skickar ett stort grattis till eleverna och lycka till i framtiden!

Senast uppdaterad: