Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Kommunstyrelsens ordförande på besök i skolrestaurang

Kommunstyrelsens ordförande Torgny Lindau (PF) lovade i samband med ett besök på Centralskolan att han skulle besöka skolrestaurangen för att äta lunch.
Sedan bröt pandemin ut varför något besök inte kunnat gjorts på grund av restriktioner.
Men nu har löftet infriats.

Bilden visar representanter från kommunen som äter lunch i skolrestaurangen.

Löften är till för att hållas - och det gjorde kommunstyrelsens ordförande Torgny Lindau häromdagen då han tillsammans med kommundirektör Ulf Bengtsson, enhetschef för kost Veronica Danielsson och rektor Andreas Mårtensson åt lunch i skolrestaurangen. Torgny hade lovat göra det men på grund av pandemi och restriktioner har det inte varit möjligt förrän nu.

Häromdagen träffades kommundirektör Ulf Bengtsson, kommunstyrelsens ordförande Torgny Lindau, rektor Andreas Mårtensson och enhetschefen för kost Veronica Danielsson för en lunch i skolrestaurangen på Folkets Park. Eleverna på högstadiet äter fortfarande i den tillfälliga matsalen på övre plan som inrättades under pandemin och det var där sällskapet slog sig ner för att avnjuta panerad fisk, dillmajonnäs och kokt nypotatis.

- Eftersom kostenheten nu genomför ett omfattande menyarbete så var det extra roligt att välkomna Torgny och Ulf på besök nu. Vi hoppas kunna öppna upp för att fler av kommunens medarbetare ska kunna äta lunch i matsalen under hösten, berättar Veronica Danielsson.

Ytterligare arbete som återupptagits efter pandemin är att elevrådet på Centralskolan 7-9 träffar enhetschef med personal för ett matråd som syftar till dialog och att elevrådet ska vara delaktiga och ha möjlighet att påverka sin arbetsmiljö såsom skolmatsal och skolmat.

Senast uppdaterad: