Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Åtgärder vid rörbro påverkar trafiken - visa hänsyn

Perstorps kommun vill uppmärksamma trafikanter som passerar på Oderljungavägen vid Ica-Bäckstugan att arbete utförs torsdag 14 april och tisdag 19 april vilket innebär störningar och påverkar trafikflödet förbi.
Men ta det lugnt och visa hänsyn så blir det bäst för alla.
Tack för visad förståelse!

Bildcollage rörbro Oderljungavägen

Torsdag 14 april och tisdag 19 april utförs arbete på Oderljungavägen vid rörbrin Ica-Bäckstugan vilken påverkar trafiken. Ta det lugnt förbi och visa hänsyn till personalen som arbetar på plats.

Det som ska göras är följande:

Torsdag 14 april: Under torsdagen kommer lär det bli störningar i trafiken i anslutning till rörbron vid Ica/Bäckstugan på Oderljungavägen då beläggning och dess anslutningar fräses i ett förberedande syfte för att kunna föra på ett kompletterande ytskikt.

Tisdag 19 april: Under tisdagen lär det också bli störningar i trafiken i anslutning till rörbron vid Ica/Bäckstugan på Oderljungavägen. Och det på grund av att gatan belägs med ett nytt ytskikt.

Noterbart är också att linjemålning och mindre justeringar utförs samtidigt i området varför vi vädjar till förbipasserande trafikanter att visa hänsyn till de som arbetar på och utmed vägen.

Senast uppdaterad: