Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Digitala detaljplaner tillgängliga hos Lantmäteriet

På uppdrag av Byggnadsnämnden har Plan- och Byggförvaltningen arbetat intensivt med att digitalisera alla Detaljplaner för Perstorps Kommun.

Skärmklipp från Lantmäteriets webbplats för digitala detaljplaner - Perstorp

Digitaliserade detaljplaner för Perstorps kommun finns publicerade på Lantmäteriets hemsida. Klicka på bilden för att komma till sidan.

Projektet som pågått under lång tid går nu mot sitt slut. Leveranserna till Lantmäteriet har pågått kontinuerligt under processens gång och de sista planerna publiceras även de inom kort.

Detaljplanerna är nu tillgängliga för allmänheten. Digitaliseringen av detaljplanerna har även resulterat i att Perstorps Kommun nu lever upp till kommande digitaliseringskrav.

Digitala detaljplaner för Perstorps kommun finns på Lantmäteriets hemsida. Aktuell länk finns på Perstorps kommuns webbplats under Bygga, Bo och Miljö samt under rubriken Samhällsplanering.

Det går även bra att klicka på länken här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller på bilden ovan för att komma till Lantmäteriets webbplats.

Notera: Digitala detaljplaner är inte juridiskt bindande utan det är fortfarande de analoga det vill säga dokument i pappersform som är juridiskt bindande.

Senast uppdaterad: