Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Kommunfullmäktiges första sammanträde 2019

Kallelse och handlingar KF 30 januari

Onsdag 30 januari klockan 18:00 träffas ledamöterna i kommunfullmäktige för årets första sammanträde. På dagordningen bland annat beslut om kommunens plan för räddningsinsatser och förslag till lokalförsörjningsprogram.

Programmet har tagits fram med kommundirektörens ledningsgrupp som uppdragsgivare/styrgrupp. Syftet med lokalförsörjningen är att tillgodose behovet för kommunens verksamheter när det gäller ändamålsenliga lokaler. Lokalförsörjningsprocessen kopplas till den årliga budgetprocessen. I programmet föreslås också hur arbetet ska styras på tjänstemannanivå på strategisk, taktisk och operativ nivå. 
Vidare har fullmäktige att ta ställning till kommunstyrelsens beslut att uppdra åt kommundirektören att utreda förutsättningarna för samordnad fastighetsförvaltning inom kommunkoncernen.

Nämnas från dagordningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan också information från kommundirektör, nämnder, styrelser och bolag (socialnämnden, byggnadsnämnden, kultur- och fritidsnämnden, valnämnden, Perstorp Näringslivs AB, Perstorps Fjärrvärme AB).

Tanken är också att allmänhetens frågestund ska inleda sammanträdet men någon fråga har inte inkommit varför den programpunkten utgår. Istället tillkommer beslut om en avsägelse: Ronny Olesen, (PF), avsäger sig samtliga politiska uppdrag.

Kallelse och handlingar finns att läsa härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram