Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Brandman på jobbet-dagen 2020

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella "Brandman på jobbet-dagen". Syftet med dagen är att synliggöra både brandmän och deras huvudarbetsgivare och samtidigt stärka intresset för att arbeta inom räddningstjänsten.

Collagebild med text "Brandman på jobbet-dagen" 1 september och även bild på Räddningstjänsten i Perstorp under arbete med släckning av brand.

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella ”Brandman på jobbet-dagen” av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB). Dagen syftar till att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän och deras huvudarbetsgivare

Första tisdagen i september anordnas årligen den nationella ”Brandman på jobbet-dagen” Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Dagen syftar till att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän och deras huvudarbetsgivare. Genom att göra detta skapas även en möjlighet till dialog kring yrket som förhoppningsvis främjar räddningstjänsternas fortsatta rekryteringsmöjligheter.


Senast uppdaterad: