Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Klart med tillförordnad kommundirektör

Sedan tidigare är det känt att kommundirektör Ulf Bengtsson lämnar Perstorp för motsvarande uppdrag i Hässleholms kommun,
Rekrytering av en ny kommundirektör är inledd. Under tiden processen pågår har kommunstyrelsen beslutat anställa Elin Ask från Helsingborg som tillförordnad kommundirektör.

Bildcollage med tre bilder. Portätt kommunstyrelsens ordförande, Centrumhuset och avgående kommundirektör Ulf Bengtsson

Kommunstyrelsen där Ronny Nilsson (t.v) är ordförande har beslutat anställa Elin Ask som tillförordnad kommundirektör under rekryteringsprocessen av kommundirektör. Ulf Bengtsson (t.h) lämnar uppdraget för att anta motsvarande i Hässleholm.

Elin börjar efter jul- och nyårshelgen den 2 januari och har tecknat ett avtal som sträcker sig sex månader framåt. Hon har bland erfarenhet från att ha drivit egen advokatbyrå plus att hon arbetat som stadsjurist och förvaltningschef.
Lite kuriosa i sammanhanget är att Elin har gått på Linnéskolan Hässleholm och att hon varit aktiv på golfgymnasiet i Perstorp.

- Vi är mycket glada över att ha en så kompetent tillförordnad under tiden vi fortsätter rekryteringen av kommundirektör, säger kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson (S).

Senast uppdaterad: