Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Kommunalråd och kommundirektör besökte skolbespisning: "Riktigt god mat"

På tisdagen besökte kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson och tf kommundirektör Elin Ask mellanstadiets matsal i Folkets Park för att äta lunch och smaka den mat som serveras skoleleverna.

Bildcollage med tre bilder. En visar Folkets Park, en maträtt och den största kommunstyrelsens ordförande och t.f kommundirektör.

Kommunstyrelsens ordförande Ronny Nilsson och tf kommundirektör Elin Ask besökte skolbespisningen i Folkets Park för att smaka den mat som serveras skoleleverna.

- Riktigt god och välsmakande mat och bevisligen uppskattad även av eleverna som ”backade” i stor omfattning och tog extra, säger Ronny Nilsson och fortsätter:

- Jag och Elin hade ett bra samtal tillsammans med Veronica Danielsson, kostchef i Perstorps Kommun, kring måltidsutveckling och framtida möjligheter såväl som de utmaningar som finns kring prisökningar på alla råvaror som köps in.

- Det var ett mycket trevligt besök där Ronny och Elin träffade elever och personal från årskurs fyra till sex på Centralskolan, säger Veronica Danielsson och tillägger:

- Kostenheten arbetar ständigt framåt för att kvalitetssäkra måltiderna och vår ambition är att alltid erbjuda eleverna en variations- och näringsrik lunchmeny som ska hjälpa dem att orka såväl skoldag som fritid.

Senast uppdaterad: