Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Arbetsmarknadsenheten hjälper till med renhållning

Under hösten har Arbetsmarknadsenheten och Tekniska kontoret inlett ett fördjupat samarbete med syfte att lyfta det engagemang som finns hos kommunens invånare och samtidigt skapa mervärde för kommunens utomhusmiljöer.

Bildcollage med två bilder där den ena visar personer i varselkläder på en gata i centrala Perstorp. Bild två visar närbild på en person i varselväst som plockar skräp i en påse.

Arbetsmarknadsenheten och tekniska kontoret har ett projekt ihop som innebär att AME är ute vissa dagar i veckan och hjälper till med renhållningen på valda utomhusmiljöer.

För Arbetsmarknadsenheten innebär detta att de (handledare tillsammans med deltagare) sedan några veckor tillbaka, under vissa dagar i veckan, är ute och renhåller valda utomhusmiljöer i Perstorp.

Projektet är ett pilotprojekt som pågår fram till den 7 december.

- Förhoppningsvis kan vi fortsätta med konceptet även i framtiden – Att Arbetsmarknadsenheten under vissa delar av året är ute och ger den där lilla extra bonusen till våra fina utomhusmiljöer, säger Peter Lindow på Arbetsmarknadsenheten.

Senast uppdaterad: