Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Hur ser företagen på kompetensförsörjning?

Kommunen behöver er hjälp för att kunna hjälpa er!
Har ditt företag svårt att rekrytera? Har ni behov av att kompetensutveckla befintlig personal?
Perstorps Kommun vill tillsammans med tio andra kommuner få en bättre förståelse för hur kompetensbehoven ser ut hos företagen i nordvästra Skåne. Under vecka 38 genomförs en kampanj där vi söker kontakt med företag samtidigt som en enkät finns ute med frågor om kompetensförsörjning.

Bildcollage kompetensförsörjningsenkät

Perstorps Kommun vill tillsammans med tio andra kommuner få en bättre förståelse för hur kompetensbehoven ser ut hos företagen i nordvästra Skåne. Klicka på bilden för att komma direkt till enkäten

YH-acceleratorn Familjen Helsingborg har uppdraget att förenkla möjligheterna för företag i nordvästra Skåne att hitta rätt kompetens.

Under vecka 38 tar vi kontakt med er våra företag i vår region för att inhämta kunskap om era behov och informera om de utbildningsmöjligheter som finns tillgängliga för ditt företag.

Vi är nyfikna på hur ditt företag ser på kompetensförsörjningsfrågan. Vad är bra och vad kan bli bättre i vår region? Hur tror du det ser ut på kort sikt respektive lång sikt samt vilka nya roller tror du kan finnas i framtiden inom din bransch?

Dina åsikter och reflektioner är viktiga för oss så vi kan stödja matchningen mellan era kompetensbehov och utbildningar som etableras i regionen.

Om YH-acceleratorn

YH-acceleratorn Familjen Helsingborg är ett utvecklingsprojekt som drivs på initiativ av 11 kommuner däribland Perstorp i nordvästra Skåne med uppdrag att öka antalet Yrkeshögskoleutbildningar för att kunna erbjuda det regionala näringslivet en mer effektiv kompetensförsörjning. Projektet är finansierat av Familjen Helsingborg och Region Skåne och projektägare är Näringslivs-och destinationsutveckling (NoD) i Helsingborgs stad.


Senast uppdaterad: