Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Lyckad mässa kan få uppföljare

För första gången arrangerade Perstorps kommun en leverantörs/entreprenörssmässa där anställda gavs möjlighet att träffa ett antal av kommunens avtalspartners.

Leverantörsmässa Ugglehallen. Interör. Utställare på plats

Ett antal av kommunens avtalsleverantörer fanns på plats i Ugglehallen när Perstorps kommun arrangerade leverantörsmässa för personalen.

Mässan arrangerades i och utanför Ugglehallen. På plats visades bland annat lekmaterial, möbler, arbetskläder, blomsterlökar, kontorsmaterial, järnhandelsvaror, parkmaskiner och fordon. Extra uppmärksamhet rönte en städrobot som själv åkte runt bland alla deltagarna utan att köra på någon. (Se bild i bildspelet nedan då enhetschefen (Fredrik Lövgren) för internservice, kundtjänst, verksamhet och lokalvård har roboten bredvid sig.)

- Tanken med mässan är att anställda ska bekanta sig och lära känna dem vi har avtal med för en ökad förståelse, berättar Laila Schüler, upphandlings- och inköpsansvarig i Perstorps kommun.

- Det är första gången vi gör det här och känslan är att vi hoppas kunna göra det här till ett återkommande arrangemang. Kanske inte varje år men i alla fall vartannat, berättar Laila.

Personal som kom under eftermiddagen gavs tillfälle till samtal, utprovning och även beställning.

- Kul att se så många anställda titta förbi. Vi vet att inte alla har möjlighet att komma loss och titta men förhoppningen är att så många som möjligt i de olika personalgrupperna har kunna göra ett besök och bekanta sig med sortimentet. Vi får göra en utvärdering av arrangemanget och se hur det kan utvecklas, säger näringslivschef Annika Nilsson.


Fler bilder från mässan:

Senast uppdaterad: