Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Positivt erfarenhetsutbyte med regionala utvecklingsnämnden

Region Skånes regionala utvecklingsnämnd är på "turné" där de besöker Skånes kommuner. På torsdagen stannade man till i Perstorp för att träffa politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott och kommundirektören.

Personer från kommunstyrelsens arbetsutskott, och regionala utvecklingsnämnden samt kommundirektör i sessionssalen under ett besök i Perstorp.

Regionala utvecklingsnämnden besökte Perstorp där de träffade kommunstyrelsens arbetsutskott och kommundirektör.

På plats i Perstorp var ordförande Anna Jähnke, andre vice ordförande Anna Ingers, utvecklingsdirektör Anna Pettersson och biträdande utvecklingsdirektör Richard Gullstrand.

Under besöket diskuterades infrastruktur, kompetensförsörjning, energifrågor och bostadsuteckling. Regionala utvecklingsnämnden fick med sig en positiv bild av Perstorp.

- Vi fick möjlighet att lyfta frågor som är viktiga för Perstorp. Det var också värdefullt för oss att ta del av utvecklingsnämndens prioriteringar och kunskaper. Ett mycket bra erfarenhetsutbyte och vi ser fram emot vårt samarbete med regionen framöver, säger kommundirektör Elin Ask.

Regionala utvecklingsnämnden främjar hållbar ekonomisk tillväxt, näringslivsutveckling och ökad sysselsättning i Skåne. Nämnden ansvarar för regionala tillväxt- och utvecklingsfrågor inom näringslivsutveckling, planering, infrastruktur och miljö.

Senast uppdaterad: