Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Perstorpsungdom prisad
för insats med företag

Nathan Hinz från Perstorp prisades under projektet UngDrive för sina insatser med företaget Magic

I sommar har ungdomar från Perstorp, Åstorp, Klippan och Bjuv fått chansen att driva sommarföretag genom konceptet UngDrive. Nathan Hinz från Perstorp var en av ungdomarna som deltog. Hon prisades dessutom för sina insatser med sitt företag.

Deltagande ungdomar har fått starta egna affärsidéer och skred till verket efter en femdagars kick-off i början av juli. Konceptet avslutades på Dunkers kulturhus den 12 augusti där Nathan Hinz, som nyligen börjat tredje året på gymnasiet, från Perstorps uppmärksammades och vann pris.
- Jag hoppas verkligen Perstorp fortsätter att samarbeta med ungdrive så att fler får chansen att uppleva något som annars känns omöjligt, säger Nathan som i sommar säger sig ha utforskat den absurda sidan av mode och konst med sitt företag MagicMoth.
- Det är stilen som är lite utanför normen och ofta stirras på. Jag gör allt från tatuerings designs på beställning till egna smycken och kläder. Med hjälp av ungdrive har jag fått konstant uppmuntran och hjälp när det behövts, berättar Nathan och tillägger:

- I sommar ställde jag även ut med mitt företag på en festival i Linköping med över tolv tusen besökare (Närcon). En av mina största prestationer.

Projektledare Staffan Taylor om UngDrive:

- Det handlar om att få unga att fokusera mer på sina drömmar, än rädslor. Att skapa en kultur där vi lyfter varandra och blir varandras hejarklack mot drömmar och mål. Vårt motto är: dröm stort, börja smått.

Mer om UngDive finns på: www.ungdrive.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram