Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Bris stödlinje öppen hela dygnet

För alla barn som befinner sig i utsatta situationer och som behöver någon att anonymt prata med finns Bris kuratorer tillgängliga varje dag, dygnet runt, via telefon och chatt.

Tjej sitter ensam i fönsterkarm. Utanför faller snö och en julgran ses.

Bris stödlinje har öppet hela dygnet. Läs mer nedan eller på www.bris.se. Klicka på bilden för att komma direkt till Bris webbplats. Foto: Bris

Det händer att barn hör av sig till Bris och berättar om känslor av ensamhet och om konflikter och utsatthet i hemmet.

Barn upp till 18 år kan kontakta Bris kuratorer på telefon 116 111 eller via chatt och mejl på bris.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – alltid öppet, även på natten. Det finns även möjlighet att prata med andra unga i Forum eller läsa, kolla in filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen.

Vad kan vuxna göra för barn som far illa?

Barn i utsatta situationer finns överallt i samhället. Men utsattheten upptäcks sällan. För barn som lever med olika typer av utsatthet i hemmet är uppmärksamma vuxna utanför familjen en av de allra viktigaste skyddsfaktorerna. Här kan alla vuxna spela en viktig roll för barn.

Om du som vuxen är orolig för ett barn och behöver råd kan du som vuxen anonymt prata med en kurator i Bris vuxentelefon – varje vardag klockan 09:00-12:00 på 0771-50 50 50.

Bris erbjuder även stöd till vuxna med frågor om barn på arabiska – tisdag till torsdag mellan klockan 09:00-12:00 på telefon 0774-48 09 00.

Senast uppdaterad: