Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Dags för nya projektträffar: "Koll på samhället"
och "Pappa i det nya landet"

Torsdag den 05 mars 2020 är det dags för nästa träff i projektet ”Koll på samhället” där informationen sker på lätt svenska tillsammans med gruppdiskussioner.

Ahmad Korabi projektleder "koll på samhället" och "Pappa i det nya landet" som omskrivs i media.

Ahmad Korabi projektleder "Koll på samhället" och "Pappa i det nya landet" som fått genomslag i media.

Aktuellt tema den här gången är Arbetsmarknad i Sverige. Fredrik Lövgren på Arbetsmarknadsenheten berättar mellan klockan 15:15 – 16:15 bland annat om varför vi jobbar och varför vi betalar skatt.

- Vidare får deltagarna även veta inom vilka yrken råder det brist plus att annan viktig information för ungdomar ges. Platsen är Arbetsmarknadsenhetens lokaler på Torggatan 2 i Perstorp, säger projektledare Ahmad Korabi som även projektleder ”Pappa i nya landet” Öppnas i nytt fönster. som tidigare uppmärksammats i Sveriges Television Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och som nu även omskrivs i Lokaltidningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Helsingborgs Dagblad. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Deltagarna i "Pappa i det nya landet" träffas på onsdagar på Familjens Hus och samtalar bland annat om papparollen i Sverige, jämlikhet och jämställdhet.

Koll på samhället vänder sig till personer 15-20 år, födda i annat land och boendes i Perstorps kommun. Projektet pågår till och med den 30 april.

Senast uppdaterad: