Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Medarbetardagar för socialförvaltningens personal

Under de kommande veckorna får totalt cirka 220 medarbetare inom socialförvaltningen bland annat en inblick i hur det är att arbeta i en politisk styrd organisation.

Bildcollage medarbetardagar socialförvaltningen Perstorps kommun.

Medarbetardagar arrangeras vid fyra tillfällen för personal inom socialförvaltningen.

Syftet med medarbetardagarna som arrangeras vid fyra tillfällen (25 oktober, 3 november, 6 november och 11 november) är förutom att få inblicken i arbetet i den politiskt styrda organisationen även att ge medarbetarna kännedom om arbetet med målstyrning och den nya socialtjänstlagen samt förvaltningens arbete med tidiga insatser och förebyggande arbete. Syftet är också att få ihop enheterna inom vård och omsorg och individ och familj ytterligare.
Medarbetardagarna (där deltagarna blandas i grupper oberoende av arbetsplats) innehåller även tid för personalen att reflektera över sin roll som anställd och det arbete som utförs.
Totalt deltar 50-60 personal per tillfälle vilket innebär att när sista heldagen är gjord den 9 november har cirka 220 medarbetare fått ta del av samma information och även fått lämna sina tankar om vad socialförvaltningen ska sluta göra.
Bakom arrangemanget står socialchef Jessica Nordenvall och Susanne Bodén, verksamhetschef inom vård och omsorg. Kommundirektör Elin Ask gästar vid varje tillfälle och berättar om sin roll och sitt arbete.

Senast uppdaterad: