Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Evenemangstips den här veckan: föreläsning och författarbesök

Vecka 7 har vi almanackan och vädret visar sig inte från sin allra bästa sida. Bra då att det finns flera aktiviteter/evenemang inomhus att välja bland för den som är intresserad.

Bildcollage med flera bilder inklusive skärmklipp från evenemangskalender Perstorps kommun där tips finns på aktiviteter. Klippen tipsar om arrangemang den 13 och 17 februari vilket står skrivet med svart text. I bildens vänsterkant ses en hand hålla i en glödlampa.

I evenemangskalendern som nås genom att klicka på bilden finns aktuella tips aktiviteter och arrangemang i Perstorps kommun.

På evenemangskalendern som ligger publicerad på kommunens webbplats (www.perstorp.se/evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) finns tips på aktuella aktiviteter och evenemang.
Nämnas den här veckan kan till exempel två arrangemang:

Tisdag 13 februari mellan klockan 18:00-19:30 föreläser Jan Blomgren, professor i tillämpad kärnfysik och energiexpert bland annat om hur vårt elsystem fungerar och hur man som kommun kan bygga för framtidens elförsörjning? Vad är egentligen hållbart? Vad kan kommunpolitikerna göra?

Föreläsningen är gratis och platsen är Kulturhuset/Centralskolans aula på Oderljungavägen 20

Lördag 17 februari mellan klockan 11:00-13:00 gästar författaren Ingrid Tosteberg från Perstorp biblioteket. Ingrid skriver spännande fantasy för barn och kommer till "bibblan" för att inspirera dig som själv vill börja skriva, eller som kanske redan gör det och vill ha hjälp att komma vidare.

Hur kommer man på en bra berättelse? Var hittar man inspiration? Det är fri entré och det bjuds på fika

Senast uppdaterad: