Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Louise Hoffsten och Musica Vitae spelar i Kulturhuset

Louise Hoffsten och Musica Vitae spelar i Perstorp 14 september

Lördag 14 september gästas Perstorp av Louise Hoffsten och kammarorkestern Musica Vitae. Klockan 15 börjar konserten i Kulturhuset på Oderljungavägen 20.


Biljetter (pris 50 kronor) till konserten kan endast köpas på Perstorps bibliotek. Vänligen notera att det inte finns ingen möjlighet att lägga undan eller reservera biljetter. "Först till kvarn-principen" gäller.

Louise Hoffsten är bluesdrottningen som är en av landets mest folkkära artister med en 30-årig solokarriär som förutom bluesen även innehåller genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Louise har även medverkat i program som "Stjärnorna på slottet","Melodifestivalen" och hösten 2018 i "Så mycket bättre".
Kammarorkestern Musica Vitae 40-årsjubilerar. Ensemblen presenterar okonventionella och unika musikaliska kombinationer världen över. 2017 svarade Musica Vitae för musiken vid årets Nobelprisbankett och 2018 genomförde de en succéartad turné i Japan. Att lyssna till Musica Vitae är intimt och nära, storslaget och färgsprakande dramatiskt.


Konserten är ett samarbete mellan Perstorps kommun och Musik i Syd. Konserten ingår i Musikriket som är ett samarbete mellan Musik i Syd och mindre kommuner i Skåne och Kronoberg, där ambitionen är att boka professionella artister till mindre orter.

Senast uppdaterad: