Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Påsklovsaktiviteter på biblioteket

Vecka 15 är det påsklov. Biblioteket erbjuder flera olika aktiviteter. Välkommen att delta!

Påsklovsaktiviteter på biblioteket 2022

Biblioteket erbjuder ett varierat utbud på påsklovet. Välkommen

  • Måndagen den 11 april bjuder Moster gitarr på två konserter, 11:00 (barn 0-5 år) och 13:00 (6-10 år). Fri entré, biljetter hämtas på biblioteket. "Kliv in i Moster Gitarrs varma famn och dela en skön sångstund tillsammans. Med sig har hon sin gitarr, dragspel, djembetrumma, andra spännande instrument och inte minst sin egen stora sångskatt!"
  • Tisdagen och onsdagen, 12 och 13 april, 14:00-16:00 dukas påskpyssel fram i hörsalen. Alla mellan 0 och 110 år är välkomna!
  • Torsdagen den 14 april sätts årets påskträd upp på torget. Det finns att se där till måndagen den 25 april.Har ni pynt som ni vill lämna kan ni göra det på biblioteket i förväg. Pyntet måste gå att hänga eller fästas med ståltråd.

  • Måndagen den 11 april till måndagen den 25 april pågår en äggjakt. Information och talong hämtas på biblioteket! Om den lämnas in den senast den 25/4 är ni med och tävlar om finfina priser så missa inte!

Under påsklovet är även bläckfisken GRETA på plats på biblioteket som barnen kan kunna träffa under aktiviteter och på bibliotekets sociala medier.
Bläckfisken är en femarmad maskot som ingår i skolornas värdegrundsarbete som kallas GRETA. Anledningen till att tre armar saknas är att hon fastnade i ett nav till ett hjul som slängts i havet.
Men Greta låter sig inte hindras av sin funktionsvariation utan tar varje chans till att fortsätta sitt uppdrag som är att påminna eleverna om betydelsen av att visa varandra Glädje, Respekt, Empati, Trygghet och Ansvar.
Bokstäverna i Greta är således kopplad till ett ord som har med värdegrund att göra.

Senast uppdaterad: