Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Digitala tjänster
& Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter
& Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Perstorps Dagarna nu på fler platser

Fyll i beskrivning av bilden

Valet den 9 september har förhoppningsvis alla lagt på minnet.
Här några datum till att notera i almanackan:
Perstorps Dagarna arrangeras 30 augusti -1 september.

Arbetet med att sy ihop programmet har resulterat i ett utbud som äger rum på flera platser. På torget placeras liksom tidigare år hoppborgar och karuseller. Och en av dagarna ordnas dessutom ett barndisco. På hembygdsgården arrangeras en dragspelsträff och vid Folkets Park ska Partyfabriken bygga upp sitt scentält på parkeringen. Dessutom har Plastens Hus sin utställning öppen för besökare.


- Perstorp har en enorm potential och eftersom vi gillar Perstorp tycker vi det är roligt att få bidra till en festlig känsla som ökar sammanhållningen i samhället. I och med att vi nu också knyter samman torget med hembygdsgården och Folkets Park hoppas på ett naturligt flöde av besökare till de olika aktiviteterna, säger Jeanette Junge på Partyfabriken.

Programmet är när den här texten skrivs inte fastställt, varför några programpunkter inte avslöjas med dag och tid. Däremot kan lite ur diskussionen och planerna avslöjas, till exempel MC-frukost och tipsrunda med priser i parken.

- Vi ska ha artister i tältet. Det är fri entré. Det enda som kostar är det man själv stoppar i sig i form av mat och dryck, säger Jeanette Junge och fortsätter:

- Vi vill också gärna göra något med politikerna eftersom Perstorps Dagarna arrangeras veckan före valet. Det kan bli en kockduell, speakers corner eller frågetävling.

Syftet med Perstorps Dagarna är att erbjuda aktiviteter för hela familjen med glädje i fokus. Eller som Kjell-Arne ”Säle” Svensson på Partyfabriken utrycker det:
- Vi vill bjuda på två fartfyllda kvällar där alla får dansa och le.

Huvudarrangörer för Perstorps Dagarna 30 augusti-1 september är Perstorps Kommun, Partyfabriken och Perstorp Bälinge IK.

Annica Sankilampi och Jeanette Junge

Annica Sankilampe från arrangörsgruppen Perstorps Kommun och Jeanette Junge hyser stora förhoppningar på trivsamma Perstorps Dagar 2018.

Senast uppdaterad: