Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Tips från evenemangskalendern: trädgårdsföreläsning och konsert

Vecka 10 i almanackan sportlov gäller i de norra delarna av landet.
I Perstorp rullar vardagen på och för den som är intresserad av att göra någon aktivitet på hemmaplan rekommenderas en titt i evenemangskalendern på kommunens webbplats.

Bildcollage med skärmklipp från kommunens webbplats med evenemang. Tips på aktiviteter.

Vecka 10 kan den som är intresserad av att göra något lokalt gå på föreläsning om odling samt konsert med prisbelönt sångerska. Båda arrangemangen äger rum i Kulturhuset (Centralskolans aula). Klicka på bilden för att komma direkt till evenemangskalendern.

Den är veckan är det till exempel möjligt att lyssna till en föreläsning med Åke Truedsson i Kulturhuset (Centralskolans aula) på tisdag den 5 mars klockan 19:00. Det är Trädgårdsföreningen som bjuder in till föreläsning med Åke som är känd tomat- och vitlöksodlare. Inträde kostar 80 kronor, 40 kronor för medlemmar i Trädgårdsföreningen. Biljett kan köpas på Modehälsan eller på plats. Föreläsningen är ett samarbete mellan Trädgårdsföreningen Perstorp, Vuxenskolan och kulturnämnden.

På fredag den 8 mars gästar musikern och sångerskan Sofia Karlsson tillsammans med kammarorkestern Musica Vitae Kulturhuset (Centralskolan aula) för en konsert klockan 19:00. Biljetter, kostar 100 kronor, förköps på Perstorps bibliotek. Sofia Karlsson är en av Sveriges största folkmusiker som är flerfaldigt grammisbelönad och har toppat försäljningslistorna.
Konserten är ett samarbetet mellan Perstorps kommun och Perstorps Rotaryklubb.

Senast uppdaterad: