Till startsidan
Självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Synpunkter & felanmälan

Synpunkter & Felanmälan

Lyssna

Lyssna

Kontakta oss

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Dubbla Rampljusavsnitt bjuder på magisk
utsikt och smakprov på lokal punk

Rampljus, den webbsända programserien som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner har ytterligare avsnitt klara. Den femte delen kretsar kring Båstad medan den sjätte har Klippanfokus.

Rampljus avsnitt 5 och 6

Båstad är nordvästra Skånes nordligaste utpost som i årtionden präglas av tennisveckor, stockrosor och jetsetliv. Men kommunen har så mycket mer att erbjuda.

Det femte avsnittet av Rampljus bjuder på intensiva smaker, magisk utsikt och sköna toner. Programledarparet Sasha Becker och Nils Dernevik tar bilen över Hallandsåsen för att besöka Östergård gårdsbutik & bryggeri i Rammsjö. Och så hälsar de på i Båstads just nu stängda biograf. Det blir dessutom premiär för ett helt nytt inslag: Schibli möter där konsthistorikern och curatorn Martin Schibli från Helsingborg träffar spännande konstnärer med starka band till nordvästra Skåne. Avsnittet kan ses i spelaren nedan

Se Rampljus alla avsnittstagebackstage.se/rampljuslänk till annan webbplats

 

 

 

Avsnitt 6 har Klippanfokus

I del 6 av Rampljus besöks bruksorten Klippan. Nedslag görs i centrum och i ortens gedigna musikhistoria. Avsnittet innehåller även en titt på olika mattraditioner.

Programledarparet Sasha Becker och Nils Dernevik lagar pizza och pratar djurhållning och mat med Anneli Persson som tillsammans med sin familj driver Bjärhus Gårdsbutik. De hälsar på Klippanprofilen Mats Pettersson och får ett smakprov från 2020-talets lokala punkscen. Och så hälsas det på i Klippans konsthall. Avsnittet kan ses i spelaren nedan.

Se Rampljus alla avsnittstagebackstage.se/rampljuslänk till annan webbplats


Rampljus är en webbsänd programserie som produceras av Familjen Helsingborgs kommuner och finansieras bland annat av Familjen Helsingborgs utvecklingsfond. Syftet är dels att stötta lokala kulturarbetare, dels att ge kommuninvånarna ett fullmatat lokalt kulturutbud även i kristid då många mindre och större kulturaktörer fått begränsa sin verksamhet.

Se tidigare avsnitt härlänk till annan webbplats

Fakta/Familjen Helsingborg
Familjen Helsingborglänk till annan webbplats är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

PERSTORP.SE

PERSTORP.SE

PERSTORPS KOMMUN

Besöksadress

Hantverkaregatan 9D

284 31 Perstorp

Hitta hit


Organisationsnummer:

212000-0910

Kontakta kommunen

Perstorps Kommun

284 85 Perstorp


Telefon: 0435-390 00

Skicka e-post


Öppettider Kundtjänst

Måndag-torsdag: 10:00-12:00, 13:30-15:30

Fredagar: 10:00-12:00, 13:30-15:00


FÖLJ oss här

Facebook
Twitter
Instagram