Till Perstorps startsida
Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Perstorps Dagarna –
gratis nöje för alla

Perstorps Dagarna arrangeras 23-24 augusti. Titanix orkester bjuder upp till dans.

Fredag 23 augusti och lördag 24 augusti arrangeras Perstorps Dagarna 2019.
Klart är att Titanix orkester bjuder upp till dans och att Partyfabriken bland annat underhåller med schlager- och dinnershow.

Programmet i sin helhet håller som bäst på att färdigställas. Många pusselbitar är redan på plats men några återstår fortfarande att lägga. Fredagens dragplåster är bekräftat, dansbandet Titanix äntrar scenen i Partyfabrikens tält på torget klockan 21:00 och spelar till klockan 01:00 . Titanix med sångerskan Maria Rolf i spetsen började spela 1989 och har under åren bland annat två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, Guldklavenomineringar plus att bandet blev tvåa i Dansbandskampen 2009.


Perstorps Dagarna som arrangemang är helt förlagt till torget. Allt underhållning som hoppborgar, tivoli, underhållning och uppträdanden är gratis.

- Det enda som kostar är den mat och dryck besökarna själva vill äta eller dricka. Annars är allt gratis och det är fri entré, säger Jan Aronsson som är spindeln i nätet och den som ser till att ro arrangemanget i hamn tillsammans med Perstorps Kommun, Företagarna i Perstorp och Partyfabriken.

Klart så här långt är också att Partyfabriken förutom dinner-, och schlagershow också erbjuder barnunderhållning efter vilken Perstorps Fjärrvärme sponsrar med glass till alla barn.

I samband med Perstorps Dagarna har även ICA Supermarket ett 35-års jubileum som firas den 23 augusti på parkeringen med underhållning och mat. Ica bjuder även på godis till besökare under dagen, såväl på torget som till butiken.

Så om ni inte redan gjort det, boka in 23-24 augusti kalendern och varmt välkommen att ta del av trevliga dagar i Perstorps centrum med glädje i fokus.

Missa heller inte att ha utkik på www.perstorp.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller kommunens sociala medier för senaste nytt kring resterande program som bland annat innehåller artistframträdande på lördagen den 24 augusti.

Senast uppdaterad: