Perstorps kommunvapen
Om du behöver komma in kontakt med oss så hittar du all information här

MENY

Få mer information om vår självservice & blanketter

Självservice & Blanketter

Här kan du lämna din dina synpunkter eller felanmäla

Synpunkter & Felanmälan

Få hjälp med att få igång vår funktion för att lyssna på webben

Lyssna

Om du behöver komma i kontakt med oss hittar du all information här

Kontakta oss

Till Perstorps startsida

Evenemangskalender med flera tips på arrangemang

För den som är intresserad av lokala arrangemang finns flera tips att ta del av i evenemangskalendern.

Skärmklipp från evenemangskalendern med tips på kommande aktiviteter i Perstorp.

I Evenemangskalendern finns tips på arrangemang i Perstorp. Närmast i tid arrangeras temakvöll på Platsens Hus, promenad från Uggledamen samt ett Återhämtningscafé på Ybbåsen. Klicka på bilden för att komma direkt till Evenemangskalendern där ytterligare information finns.

  • Att göra mer pengar av ”skräp” – Hur Perstorp har skapat värden ur biflöden är temat för temakvällen på Plastens Hus tisdag den 13 spetember klockan 17 och 19. Erik Himmer, affärsområdeschef för Formic Acid & Feed Products är kvällens presentatör som bland annat innehåller föredrag om hur Perstorp AB skapat mervärde av sina olika produktströmmar från kemiproduktion. Föredraget belyser några intressant projekt där värde adderats ur biflöden genom nya affärskoncept, applikationer och produkter. (Observera att föranmälan krävs vilken görs på telefon 0435-393 03 eller e-post: info@plastenshus.se)
  • För personer över 65 år erbjuder Träffpunkt Ybbes hörna ett varierat programutbud varje vecka. Onsdag den 14 september arrangeras till exempel en gemensam promenad med samlingsplats Uggledammen klockan 13:30. Promenaden avslutas med medhavd fika. För frågor, ring på telefon: 070-4837953

  • Samma dag, onsdag den 14 september, arrangeras även ett Återhämtningscafé på Ybbåsen, Postgatan 2, mellan klockan 17-19.
    Återhämtningscafé är ett samarbetsprojekt mellan kommunerna och psykiatrin i nordöstra Skåne där man träffas för att prata om vad återhämtning innebär och vilka möjligheter som finns för att må bra i livet. Det gäller att tro på sig själv och sina möjligheter till psykisk hälsa och glädje. På caféträffen deltar även ”Peer Supporters” det bjuds på fika. Notera att träffen är gratis.

Läs mer om kommande arrangemang i evenemangskalendern Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: